Smrt jako proces obnovy

 

Smrt je v naší kultuře něco, o čem se nemluví, na co většina lidí nemyslí a čím se nezaobírá. Vytlačena do stínu, neviděna, necítěna. Přitom život a smrt jsou jen dvě strany jedné mince, vzájemně neoddělitelné. Koloběh života a smrti  se opakuje stále v malých i velkých cyklech a můžeme ho vidět všude. Nádech-výdech,  den-noc,  jaro,léto-podzim,zima....Každý den prožíváme tisíce různých smrtí. Odmítáním smrti jako takové dáváme pozornost jen jedné polaritě a druhou ignorujeme a to samozřejmě nevede k ničemu dobrému. Když odmítáme smrt, nemůžeme v plnosti přijmout život.

Seminář "Smrt jako proces obnovy" dává  jedinečnou příležitost věnovat čas a pozornost tématu malých i velkých smrtí. Přijít blíže k tomuto snad jedinému TABU, které nám v naší kultuře ještě zbylo a seznámit se.  Zažít  odevzdávání, opouštění, odpouštění, ukončení, vyprázdnění, uvolnění.........OŽIVENÍ.

Chce to trochu odvahy, ale stojí to za to. Ženy, které toto setkání absolvovaly, na něj dodnes vzpomínají jako na jednu z nejsilnějších a nejhlubších věcí, co zažily. 

"Smrt jako proces obnovy"       3.-5. 11. 2023      Lháň u Jičína  cena: 3 000 Kč kurzovné, 1800 Kč ubytování, strava.

Cítíte-li se voláni, přihlašte se na mailu tigrl@seznam.cz nebo přes objednávkový formulář  (zpět na "novinky")

Těším se na vás