Rozkvétej se Sluncem

 

SLUNCE v horoskopu

 

Když říkáme, jaké jsme znamení (Beran, Býk atd), mluvíme o postavení Slunce v našem horoskopu. Všichni asi známe charakteristiky jednotlivých znamení. Ale přestože je Slunce nejdůležitějším prvkem horoskopu, jeho výklad je často velmi zjednodušený a povrchní. My nejsme jen tím, co o nás říká postavení Slunce. Jeho úkol je mnohem složitější a hlubší.

Tak, jako v přírodě bez slunce nic nevykvete a neuzraje, má Slunce v horoskopu podobnou funkci. Jeho úkolem je nasvítit a zorganizovat všechny ostatní prvky horoskopu tak, abychom neživořili, ale mohli v plnosti žít svůj veškerý potenciál. Abychom dozrály.

Postavení Slunce ve znamení, domech a jeho  vztahy k ostatním planetám nám ukazují, v jaké oblasti a jakým způsobem by především měl probíhat náš osobní rozvoj. Od různých masek, za kterými se skrýváme, dětských strategií, které stále používáme, strachů, které nás blokují…..  ,ke skutečné podstatě sebe sama. K rozvinutí všech darů do nás vložených, k využití všeho potenciálu, který nám ukazují ostatní prvky horoskopu, mapa okamžiku zrození.

Na našem setkání se podíváme na postavení Slunce každého z nás, prozkoumáme možnosti, které nám dává, poslechneme a procítíme, co nám říká v konstelaci. Tak, abychom ještě lépe pochopily směr naší cesty  a mohly více využívat všechen svůj potenciál.

Proces podpoříme jako vždy ladičkami a éterickými oleji. Vytvoříme si také naprogramovaný krystal, který bude naší sluneční energii posilovat ještě dlouho po našem setkání.

Kdy?:   Kdy jindy než na jaře!  26.-28.4.

Kde?:    Kde jinde než u Míši Kohoutové ve Lháni!  Lháň u Jičína 14

Za kolik?: Cenu jsme musely trochu zvýšit, vzhledem k cenám všeho okolo, ale stále se snažíme držet ceny nízko!

                 Kurzovné 3 200, ubytování, strava 2 000 + Míšina péče, k nezaplacení :)

Přihlášky přes formulář nebo mailem.